ETA teknologi
Til slutten av stien og videre
Vår nye Eta-serie har en virkningsgrad som er nesten fordoblet sammenlignet med konvensjonelle kjeler. Mindre drivstoff til å bære er bra for lommeboken din, ryggen – og miljøet.
Under utviklingen av vår nye Eta-serie, dro vi tilbake til tegnebrettet og revurderte alle aspekter av turkjøkkenet: Hvordan gjør vi at brenneren, vindskjermen og kjelen fungerer optimalt sammen? Hvordan kan vi få drivstoffet til å vare nesten dobbelt så lang, ved å redusere varmetap og oppvarmingstiden?
Vi løste utfordringen. Hver Eta turkjøkken tilbyr deg en uovertruffen brukeropplevelse, en maksimert virkningsgrad og minimal miljøpåvirkning. Finn din favoritt og du har en venn for livet.
-Eric Svartström, leder av FoU PRIMUS
HEMMELIGHETEN BAK ETA
Mens et tradisjonelt kjøkken har en virkningsgrad på ca. 40%, oppnår et ETA-kjøkken nærmere 80%, Hemmeligheten er en kombinasjon av tre inovasjoner som lar deg nyte mer mat eller muligheten for å ta med mindre gass på turen.
- Brenneren er optimert for den nye generasjonen brenselseffektive kjeler med varmeveksler
- Vindbeskyttelsen gjør kjøkkenet mer stabilt somtidig som det beskytter flammen og gir mer effekt
- Den innebygde varmeveksleren øker kjelens mulighet for å absorbere varme slik at virkningsgraden økes ytterligere